Zit je met vragen of moeilijkheden omtrent je holebi, transgender of queer gevoelens? Vaak verwijst men je door naar een psycholoog, maar die is vaak duur en soms ook niet meteen nodig. Ik ga ervan uit dat na een kort traject (5 tot 10 sessies) je al heel wat inzicht kunt krijgen in wat er in jou speelt en hoe je er zelf mee aan de slag kan.

1. Meld je aan

Als je je aanmeldt, ga ik eerst via e-mail je enkele vragen stellen en afspraken maken voor we van start gaan. Dit contact is helemaal gratis. Hier gaan we op zoek naar hoe we het best communiceren (via chat, videobellen of telefoon) en wat financieel voor jou mogelijk is.

2. Start van een kort traject

Eenmaal we weten hoe we met elkaar in contact kunnen komen, duiken we erin. We leren elkaar kennen en verdiepen in de gevoelens die spelen. Ik ga je ook een aantal vragen stellen over onderwerpen waar je misschien eerst niet aan dacht. Omdat ik een heel brede expertise heb omtrent wat je holebi, transgender of queer gevoelens mee vormen, ga ik je ook wat uitdagen hierin.

3. Terugkoppeling van adviezen en inzicht

Door te verdiepen en uit te dagen, wil ik heel snel een overzicht over jouw leven en gevoelens krijgen en teruggeven aan jou. Ik ga je adviezen, steun en inzicht geven op patronen die bij jou van toepassingen zijn en hoe deze in de weg zitten voor jou geluk. Hiermee geef ik je de tools om zelf aan de slag te gaan en de rust te vinden die je verdient. We kijken dan of we verder gaan of niet.

Conclusie

  • Door het online werken, hoef je je leven niet aan te passen. We babbelen op momenten en plaatsen waar het jou uitkomt.
  • Omdat ik werk met korte uitdagende trajecten, kun je zelf op weg gaan na slechts 5-10 sessies
  • Via mijn werkwijze kan ik je helpen aan 29 EUR per sessie (1u – 1,5u). De gemiddelde psycholoog begint bij 50 EUR per sessie.
    Voor een doeltreffend traject van 10 sessies, ben je bij mij geholpen voor maximum 290 EUR, 210 EUR goedkoper dan bij een psycholoog